Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για το ρόλο της ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «MYtv». Η ταλαντούχα ηθοποιός όπως αποκάλυψε η ίδια, θα δούμε στην πορεία ποιος είναι ο λόγος που φίλησε τον Κυπραίο, ενώ τόνισε πως η Μυρσίνη δεν θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει τον πραγματικό δολοφόνο του Σέργιου.

Θα δούμε πως η Μυρσίνη φιλάει τον Κυπραίο

Είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή. Η Μυρσίνη θα δείξει πολύ καλά στην πορεία ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο φιλάει τον Κυπραίο. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί το θέμα είναι πώς γίνεται, με ποιον σκοπό, και πώς η Μυρσίνη το εξηγεί μέσα της και πώς στον ίδιο κάποια στιγμή. Και αυτό σημαίνει καλό κείμενο και σωστή πλοκή. Ας μείνουμε στο φιλί, αλλά τα υπόλοιπα έχουν το ζουμί.

Η Μυρσίνη υποκύπτει τελικά στη γοητεία του Κυπραίου

Η Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου), η αριστοκράτισσα του χωριού, έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και μισεί με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου. Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, έχει φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου). Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της. Η Μυρσίνη, ψάχνοντας απαντήσεις για το μανικετόκουμπο του Σέργιου, θα αναζητήσει τον Κυπραίο και τελικά θα υποκύψει στη γοητεία του.