Η ηθοποιός έχει αναλάβει τον ρόλο της Βιολέτας, της καφετζούς στο Διαφάνι την οποία πολιορκεί - και κατακτά - ερωτικά ο Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά, εκτός από το δραματικό στοιχείο, περιλαμβάνει και αρκετές κωμικές πινελιές, αφού οι πιο ανάλαφρες σκηνές στη σειρά γυρίζονται συνήθως στο καφενείο (όταν βέβαια ο Κωνσταντής δεν καβγαδίζει με τον Γιάννο και τον Μιλτιάδη ή δεν «τρώει» χαστούκι από τη Λενιώ).

Η Θεοφανία Παπαθωμά απολαμβάνει κάθε στιγμή στο χωριό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και η απόδειξη γι' αυτό είναι πως ο λογαριασμός της στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στα πιο ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα είναι οι στιγμές που τρολάρει τον παπά του χωριού, το οποίον υποδύεται ο Κωστής Σαββιδάκης.

Οι αναρτήσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον παπά από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ανάμεσα στις άλλες selfie και ομαδικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ξεχωρίζουν εκείνες της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον παπά του χωριού. Αρχικά, η πρώτη της φωτογραφία σε στάση προσευχής, ήρθε να μας υπενθυμίσει την πρώτη σειρά από την οποία και την γνωρίσαμε. Τότε, στο «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη, υποδυόταν την κοπέλα που ερωτευόταν τον ιερέα, Σταύρο Ζαλμά. Σήμερα, τρολάροντας τον παπά στο Διαφάνι γράφει: «Άγγιγμα Ψυχής 2019, sequel».

View this post on Instagram

Άγγιγμα ψυχης 2019 sequel.

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on
















Σε άλλη της ανάρτηση από το καμαρίνι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρεται και πάλι στον συνάδελφό της Κωστή Σαββιδάκη που υποδύεται τον παπά γράφοντας: «Οι παπασέλφι είναι οι καλύτερες». Και φυσικά οι ομαδικές φωτογραφίες και τα βίντεο από το διάσημο καφενείο της Βιολέτας στις «Άγριες Μέλισσες» δεν έχουν τελειωμό.
π
View this post on Instagram

Οι παπασελφι είναι οι καλύτερες!😎 #agriesmelisses #antenna #ant1cyprus #selfytim

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on

View this post on Instagram

Άγριες Μέλισσες. Παρέακι δυνατό! #agriesmelisses #antenna #eimasteena

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on