ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, προτίμησε την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές, κάνοντας την ενδοσκόπηση σου, ώστε να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, αργότερα! Προσπάθησε παράλληλα, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων, διότι όσα ακούς, δεν είναι απαραίτητα ορθά ή αληθινά! Αντιθέτως, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό, την ενισχυμένη σου διαίσθηση και μόνο, πριν από κάθε σου απόφαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, κολακευτικά και μεγάλα λόγια, σε φλερτ ή νέες γνωριμίες! Σκέψου λογικά και προσγειωμένα, πριν δείξεις εμπιστοσύνη σε κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα φέρουν σίγουρα προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται σήμερα, σε παραλήψεις ή αφηρημάδα σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα σε αγχώσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν, αλλά τελικά θα είναι υπέρ σου! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επίσης, την σημερινή ημέρα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου, τις ιδέες σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σου δώσουν την λύση! Εσύ απλά σήμερα φρόντισε να αφήσεις το συναίσθημα σου ελεύθερο, ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα στον δεσμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στις οικονομικά σου, κάνεις κάποια παρορμητικά λάθη, που θα μετανιώσεις αργότερα. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα φέρουν την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισης σου! Μπορεί να φαίνεσαι παραδόξως, κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου! Να έχεις δίπλα σου, μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν! Θα δεις πως θα ανταμειφθείς για την ηρεμία, την υπομονή και την υπευθυνότητα σου, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο, ξεπερνώντας τυπικότητες! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στον σύντροφο σου, για λόγους εξουσίας και επικράτησης στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, καλύπτονται υποχρεώσεις και διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες! Πετυχαίνεις σήμερα εύκολα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες στην τομέα της καριέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για περιπέτεια, ελευθερία, καλοπέραση και κοινωνικότητα! Προσοχή μόνο χρειάζεται, η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, που ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές επαφές, σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο σου! Μία λύση θα έρθει, μέσα από μία συζήτηση! Ιδανική ημέρα επίσης, για να σχεδιάσετε ένα ανανεωτικό ταξίδι ή για να πραγματοποιήσετε μία ψυχαγωγική έξοδο οι δυο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν αποφύγεις νευρικότητα, καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από τα πολλά ανούσια έξοδα που έκανες, τις τελευταίες μέρες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, να είσαι σε ετοιμότητα! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από επαφές και επικοινωνίες, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της διορατικότητας σου! Απέφυγε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους γύρω σου και θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο, να πετύχεις πιο εύκολα στόχους και σχέδια! Επιτέλους, μπορείς να «διαβάσεις» σωστά, τις προθέσεις των άλλων!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με τον σύντροφο, αλλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και καταπίεση, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το έντονο πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που η λογική σου, σου λέει ότι θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάνε τώρα τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους και εμπιστεύσου μόνο αυτούς που το αξίζουν! Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και πολλές από τις εκκρεμότητες σου, διεκπεραιώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την στήριξη των άλλων. Σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους. Η ημέρα θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και είναι πολύ πιθανόν, η έναρξη μίας νέας σταθερής, πολλά υποσχόμενης σχέσης, να συμβεί τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με ποικίλους τρόπους και έτσι θα νιώθεις ξανά σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την ισχυρή λογική σου! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να εκπληρώσεις! Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, για παροντικά, αλλά και για παρελθοντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια και μην επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, αν δεν σου δείξει έμπρακτα τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των γύρων σου πάνω σου και γοητεύεις πολύ πιο εύκολα τους άλλους, σήμερα! Η τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα! Ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση, κυρίως λόγω της δυναμικής και αποτελεσματικής σου δράσης! Μπορείς να περιμένεις συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος από την μεριά του, σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις! Μπορείς επίσης να πλησιάσεις τώρα, το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και περιμένεις εδώ και καιρό να μιλήσετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι θαρραλέες κινήσεις, οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν την επιτυχία σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά
Φίλε Τοξότη, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο «κλειστός» κοινωνικά, αλλά αυτός ουσιαστικά είναι και ο σκοπός σου, για να μπορέσεις να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει ξανά και ζητά επανασύνδεση, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα, απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις! Απέφυγε αγορές, που έχουν να κάνουν με οικιακές συσκευές ή σκεύη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, σήμερα η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Επιπλέον, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και την οδήγηση σας! Όπως και να’χει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ! Επίσης λαμβάνεις ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στην σχέση σου! Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή γενικά με μετακινήσεις! Η σωστή επικοινωνία και οι οξυδερκείς ιδέες σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων! Να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο και χωρίς πείσμα, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες!Όπως και να’χει, την σημερινή ημέρα, μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και μην βιάζεσαι πιέζοντας καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από την σχέση σου, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να το ζητάς από τον σύντροφο, με κτητικότητα, απαιτητικότητα και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει! Σήμερα, θα σου δώσει και εκείνος, αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και διστακτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι νέες ιδέες σε χρήμα, αλλά και καριέρα θα φέρουν λύσεις και εύνοια, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή, να τις υλοποιήσεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Ιχθύ και πραγματικά πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση, απαιτήσεις και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση σου, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να τον γοητεύσεις και να τον σαγηνεύσεις! Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ασταμάτητο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην κάνεις σήμερα σημαντικές αγορές! Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους εγωισμού ή προβολής!

Πηγή: Oroskopos.gr