Πριν από λίγες ημέρες, τον είδαμε σε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου. Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του», το οποίο είναι το πρώτο θεατρικό έργου του Γιώργου Καπουτζίδη.

O «Ταξίαρχος» από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για την οικογένειά του:

Η σύζυγος του τηλεοπτικού Νέστορα από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι γνωστή ηθοποιός. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά αλλά και εγγόνια. Η κόρη τους ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της, ασχολείται και αυτή με την υποκριτική ενώ ο γιος τους με τη σκηνοθεσία.

Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν συνυπάρξει μαζί στο θεατρικό σανίδι. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την κόρη του: «Η κόρη μου είναι ηθοποιός και φέτος παίζει μαζί με τη γυναίκα μου, Νίκη Χατζίδου, στο θέατρο "Στοά"».

Όσο για τον παρότρυνε τα παιδιά του να ακολουθήσουν το επάγγελμά του, ο ίδιος απαντά: «Δεν κατηύθυνα τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω το δικό μου επάγγελμα λέγοντάς τους ότι δεν θέλω να γίνουν ηθοποιοί. Να απορρίψω αυτό που κάνω εγώ, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι. Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διλήμματα, γιατί ήταν η σχέση μας τέτοια, που δεν μου τα έβαλαν και δεν αναγκάστηκα να υποκριθώ κάτι άλλο».

Επίσης, το ζευγάρι έχει πρωταγωνιστήσει και μαζί, στη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Μποστ που παρουσιάστηκε στο θέατρο Στοά, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου. Το 2015, η Νίκη Χατζίδου και η κόρη τους Βάσω Ορκοπούλου, συμμετείχαν στην παράσταση «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού».