Ο τελικός του GNTM πλησιάζει και οι τρεις φιναλίστ του ριάλιτι βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό.

Η εκπομπή «Πρω1νό» έδειξε πλάνα από τη συνάντηση των φιναλιστ με τους κριτές του GNTM.

Τα κορίτσια του τελικού κατέφθασαν μέσα σε μαύρο βαν, και στα πλάνα διακρίνεται η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης, ενώ το αυτοκίνητο με τις φιναλίστ ήταν σταθμευμένο σε πλαϊνή είσοδο, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτές.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι ένα κομμάτι του τελικού και αύριο υπάρχει ακόμα ένα γύρισμα.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στη δοκιμασία ο Δημήτρης Σκουλός έκανε από 3 λήψεις στην κάθε φιναλίστ. Οι τρεις που κρύβονταν μέσα στο βαν είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Δείτε το βίντεο:



GNTM: Σήμερα τα γυρίσματα του ημιτελικού – Ποιες είναι οι φιναλίστ;

Αυτή την ώρα γυρίζεται στην Αθήνα ο ημιτελικός του GNTM. Σύμφωνα με τα spoiler, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, από τα τέσσερα κορίτσια που έφτασαν στον ημιτελικό, Μαρία Μιχαλοπούλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου, μετά από τις δύο δοκιμασίες στο Μιλάνο αποχωρεί η Μαρία.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου φέρεται να είναι αυτή που πήγε χειρότερα στις απαιτητικές δοκιμασίες, και στο γύρισμα που πραγματοποιείται σήμερα, φεύγει από το Greece’s Next Top Model. Τα κορίτσια που έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό, έχουν εγκαταλείψει πλέον το σπίτι και μένουν σε ξενοδοχείο.

Ο ημιτελικός του GNTM θα μεταδοθεί στις 12 Δεκεμβρίου.