H Βάσω Λασκαράκη είναι μια από τις πιο περιζήτητες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Μετά την επιτυχία που σημείωσε με την κωμωδία «Το Σόι Σου» φέτος τόλμησε και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» παίζοντας έναν άκρως δραματικό ρόλο σε ένα πολύ δυνατό ερωτικό θρίλερ.

Η Βάσω μίλησε στο Enjoy για τον ρόλο της, την προσωπική της ζωή στο πλευρό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου, την κόρη της Εύα αλλά και πώς φροντίζει να περνά μαζί της ποιοτικό χρόνο λόγω των επαυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Εργάζεσαι αρκετές ώρες. Πώς τα βολεύεις με την ανατροφή της κόρης σου;

Μεγάλο θέμα. Η κόρη μου ξέρει ότι η μητέρα της πρέπει να δουλέψει και καταλαβαίνει. Ζορίζομαι όμως… Σε όλο αυτόν τον αγώνα έχω δίπλα τη μητέρα μου και ξέρω ότι η μικρή με τη γιαγιά της θα έχει την καλύτερη φροντίδα μέσα στην ημέρα που εγώ θα λείπω. Ωστόσο δεν υπάρχει νύχτα που να μην την πάω εγώ για ύπνο, να μη διαβάσουμε μαζί τα βιβλία της, τα παραμύθια της. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Εκεί θα μου πει όλες τις ιστορίες της για τους φανταστικούς της φίλους ή τις φανταστικές της περιπέτειες… Είναι τόσο γλυκιά. Μέσα στην ημέρα θα τηλεφωνηθούμε με βίντεο κλήσεις, θα τη χαλαρώσω, θα μου φύγει και μετά το άγχος. Το Σαββατοκύριακο όμως δεν μας το κλέβει κανείς. Κλειστά τα τηλέφωνα και πάνω απ’ όλα κόρη μου και η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι, αυτοί που αγαπώ. Μας αρέσει σ’ όλους και πάμε εκδρομές στη φύση. Τρελαινόμαστε για μικρές αποδράσεις και ταξίδια. Είναι η καλύτερή μας και μετά τα συζητάμε όλη την εβδομάδα.

Νιώθω ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύζυγό σου Λευτέρη Σουλτάτο. Σου μαγειρεύει; Παντρεύτηκες έναν από τους καλύτερους σεφ στην Ελλάδα…

Νιώθω πολύ τυχερή που η ζωή έφερε δίπλα μου έναν τόσο καλό άνθρωπο που με κάνει χαρούμενη, που εξελίχθηκε με έναν πολύ όμορφο τρόπο η σχέση μας και κατέληξε σε έναν γάμο που τον θέλαμε πολύ και οι δύο. Ο Λευτέρης με έχει κάνει και έχω βρει τις ισορροπίες μου. Εργάζεται και αυτός πολλές ώρες, δημιουργεί, αλλά και μας φροντίζει ακόμη και στο θέμα του φαγητού (γέλια). Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ευλογημένη θα έλεγα. Είναι μια καινούργια ζωή. Έχουμε πολύ αγάπη μεταξύ μας, με κάνει πιο ωραίο άνθρωπο, πιο ολοκληρωμένο και δυνατό. Και είναι ένας κούκλος, να τα λέμε και αυτά. Αλλά και εγώ καλή είμαι (γέλια)…