Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy παντρεύτηκε η καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικοί, φίλοι και συγγενείς έγιναν μάρτυρες του ορθόδοξου μυστηρίου κι ευχήθηκαν στο ζευγάρι να ζήσει.

Η πανέμορφη μελαχρινή νύφη επέλεξε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της μια νυφική δημιουργία διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, με την οποία τη συνδέει μια δυνατή φιλία.

Πιασμένοι χέρι χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής έλαμπαν από ευτυχία.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν συνολικά πέντε, ενώ τη στιγμή του χορού του Ησαϊα η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Μάλιστα, οι καλεσμένοι τήρησαν το έθιμο, ραίνοντας του νιόπαντρους με ρύζι.

«Αγαπημένοι είναι! Να είναι τυχεροί πρώτα απ’ όλα και ο θεός να τους φωτίσει ούτως ώστε πάντα να είναι ερωτευμένοι και ο ένας να συμπληρώνει και να κάνει καλύτερο τον άλλον», είπε ο αδελφός της Αναστασίας στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου σαββατοκύριακο”.

«Ξέρω ότι υπάρχει πολλή αγάπη και πολύ πάθος. Και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Να έχουν υγεία, ευτυχία και γιατί όχι να γίνουν και σύντομα γονείς», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το όχημα, με το οποίο το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να φύγει από την εκκλησία, διαγράφοντας πλέον την κοινή του πορεία. Μετά το μυστήριο ακολούθησε μια μεγαλοπρεπής δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί: