Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει κάνει ένα δυνατό τηλεοπτικό come back, ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός εξομολογείται για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη.

«Ο κόσμος έχει ένα πολύ καλό κριτήριο να καταλαβαίνει πώς δίνεσαι στην ερμηνεία ενός ρόλου. Πάντα γράφω βιογραφία για τους ρόλους που ερμηνεύω, τι ζώδιο είναι και τέτοια.

Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική, είναι μπροστά από την εποχή της, αλλά έχει μια τραγωδία στη ζωή της και πολλές φορές εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους.

Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονό μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω.

Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις», τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου. Όσο και αν περιμέναμε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Άγριες Μέλισσες: Μάρτυρας «κλειδί» είδε ότι «ο Γιάννος δολοφονήθηκε»

 
Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες στο αποψινό 40ο επεισόδιο και στο αυριανό 41ο.