Γεννημένος στην Αθήνα, φοιτητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών ο 24χρονος καλλιτέχνης κάνει την αρχή του στην δισκογραφία με την εταιρεία Cobalt Music. Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι και video clip του με τίτλο «Το ξέρω θα’ ρθεις» ενώ συμμετέχει και στο φαντασμαγορικό σόου του Τάκη Ζαχαράτου στο Παλλάς «Ζω για σένα». Ο Στράτος Χαζηδάκης ήρθε για να μείνει καθώς εκτός από ταλέντο έχει πείσμα και θέληση για να πετύχει τον στόχο του.

Καλή επιτυχία στο πρώτο στου τραγούδι. Μίλησε μου γι αυτό…

 «Είναι σε  μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου  και είναι ένα δυνατό χορευτικό hit σε pop-rock ρυθμούς με έντονα groove στοιχεία! Το video clip υπογράφει ο Στάθης Μπουζούκας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή και τους ευχαριστώ όλους»

Πως και δεν ασχολήθηκες με τα οικονομικά;

«Πάντα το όνειρο μου ήταν να ασχοληθώ με τον καλλιτεχνικό χώρο όμως σπούδασα για να ένα έχω και ένα χαρτί,  το ήθελαν και οι γονείς μου, να υπάρχει κάτι και αφού κατάφερα και μπήκα στο οικονομικό , εξασφάλισα και ένα πτυχίο.

 

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στην οποία λαμβάνεις μέρος. Πως νιώθεις γι αυτό;

«Ήταν φαντασμαγορική  πρεμιέρα. Συμμετέχω με μεγάλη χαρά στο σόου με τον υπερταλαντούχο Τάκη Ζαχαράτο. Είναι ένα από τα ωραιότερα μουσικά δρώμενα και είμαι πολύ χαρούμενος!»

 

Ποια συνεργασία  σου ξεχωρίζεις μέχρι σήμερα;

«Δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μου με  τη Μαρινέλλα,  ήταν εμπειρία ζωής  η συγκεκριμένη συνεργασία, δημιουργήθηκαν υπέροχες αναμνήσεις. Είναι σπουδαία γυναίκα η Μαρινέλλα»

 Με ποιόν καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς στην πίστα
Με την Άννα Βίσση. Την θαυμάζω απο παιδί και την θεωρώ καταπληκτική γυναίκα και πολύ ταλαντούχα!