Λίγες ώρες πριν το 2019 δώσει τη θέση του στο 2020, πλήθος επωνύμων απάντησε σε πρωτότυπα διλήμματα! Η κάμερα του Happy Day πήγε παντού και αγαπημένοι celebrities από την Ντορέττα Παπαδημητρίου ως τη Ραμόνα Βλαντή δεν αρνήθηκαν να προδώσουν τις αδυναμίες τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραδέχτηκε πως δεν μπορεί, με τίποτα, να αντισταθεί στα γλυκά και στα burgers ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο φυστικοβούτυρο και τη σοκολάτα!

Με τη σειρά του, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε την αδυναμία του στα κοσμήματα ενώ ο σκηνοθέτης των αστυνομικών τηλεοπτικών επιτυχιών, Πάνος Κοκκινόπουλος μάς αιφνιδίασε καθώς κατορθώνει και αντιστέκεται στα πάντα.

Η νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως τρελαίνεται για τους κουραμπιέδες και, μάλιστα, ήταν η μόνη μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ καθώς η υπόλοιπη showbiz ψήφισε σύσσωμη τα μελομακάρονα.

Τέλος, όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρωτήθηκε για την πιο αποτυχημένη της μαγειρική, σημείωσε με χαμόγελο πως “κάτι μελομακάρονα που είχα φτιάξει τα έριχνες στον τοίχο και γύρναγαν πίσω! Πολύ καλά”!