Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MY tv η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα δεν αντέχει τη σκληρή συμπεριφορά της Μυρσίνης και ύστερα από έναν έντονο καβγά εξαφανίζεται.

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ασημίνας κόλαση στο σπίτι των Σεβαστών και τα καταφέρνει. Καθημερινά της φέρεται σκληρά, της μιλάει υποτιμητικά και την πληγώνει.

Και ενώ η νεαρή Σταμίρη υπομένει τα πάντα για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Νικηφόρο, το ποτήρι της αντοχής της ξεχειλίζει με αφορμή ένα λάθος που κάνει και αφορά την Πηνελόπη.

Η Μυρσίνη την επιπλήττει ξανά, αλλά αυτή τη φορά χάνει κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά της. Τότε, η Ασημίνα θέλει να δώσει τέλος στην κόλαση που περνάει και φεύγει κρυφά από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Οι ώρες περνούν, όμως, και ο Νικηφόρος ανήσυχος την ψάχνει παντού. Μαζί του βρίσκεται και η Δρόσω, η οποία φοβάται για την αδελφή της.

Η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν την βρίσκουν, όμως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, για πρώτη φορά η Ασημίνα εξομολογείται στον Νικηφόρο όσα περνάει εξαιτίας της μητέρας του και η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της.

Ο γιος της είναι εξοργισμένος μαζί της και της δηλώνει πως δεν θέλει να έχουν καμία επαφή πια.