Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

“Από τη χρονιά που έφυγε, κρατάω ότι είμαι εγώ και οι άνθρωποι μου καλά, κρατάω τις όμορφες στιγμές και πετάω κάποιες περιπετειούλες που είχα. Από τη στιγμή που κάτι περνάει, το αφήνεις πίσω και προχωράς” σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

“Λιγάκι υπερέβαλα των δυνάμεων μου, το ξέρω. Όταν αισθάνεσαι δυνατός, πολλές φορές ξεχνάς ότι το σώμα είναι ένα εργαλείο και δεν το παίρνεις είδηση όταν σε προειδοποιεί” πρόδωσε, στη συνέχεια, η Πόπη Χατζημητρίου.

Όταν η δημοσιογράφος του OPEN την ρώτησε για την σπουδαιότητα του να απέχει από την τηλεόραση στη σημερινή εποχή, η Πόπη Χατζηδημητρίου απάντησε πως “σπουδαίο είναι να ανακαλύψεις την πενικιλίνη, όχι να μην κάνεις τηλεόραση. Επιλογή μου είναι”.

“Με τις εξαρτήσεις δεν τα πάω καθόλου καλά, μου αρέσουν οι επιλογές” πρόσθεσε ακόμα.

Όσον αφορά στην ιδανική της επιστροφή στην τηλεόραση, η Πόπη Χατζηδημητρίου παραδέχθηκε πως “ζηλεύω τις ωραίες συνεντεύξεις σε συνδυασμό με τα ταξίδια”.