Στο «My Style Rocks» «εισβάλλει» η εντυπωσιακή Κιάρα Τσοχατζοπούλου. Η πανέµορφη εγγονή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι µία από τις υποψήφιες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για το καλύτερο στυλ στην επιτυχηµένη τηλεοπτική εκποµπή µόδας.

Η Κιάρα, που γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν, δηλαδή, ο παππούς της ήταν ακόµα υπουργός Εθνικής Αµυνας στην κυβέρνηση Σηµίτη, είναι κόρη του επιχειρηµατία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Ακη Τσοχατζόπουλου από την πρώτη του γυναίκα) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και αναµένεται να αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ριάλιτι µόδας, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΪ στις 13 Ιανουαρίου µε παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Ελενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.


View this post on Instagram

Couldn’t choose 🤷🏼‍♀️

A post shared by Barbie Tingz (@kiaramarkezi) on


«Αισθάνοµαι ωραία για τη συµµετοχή µου στο “My Style Rocks” και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού µου», δηλώνει στο «Secret» η 20χρονη καλλονή. Η ίδια, µιλώντας για τη νέα της αυτή εµπειρία, αναφέρει πως «έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν µου άρεσαν». «Εγώ αυτήν τη στιγµή κάνω νέο ξεκίνηµα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της µόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού µου είναι χτύπηµα κάτω από τη µέση και δεν έχει καµία σχέση η συµµετοχή µου στο “My Style Rocks”», εξηγεί στο «Secret».

«Στο πλευρό µου είναι πάντα η µητέρα µου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία µε στηρίζει σε κάθε βήµα, είτε επαγγελµατικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις µου είναι στο πλευρό µου», προσθέτει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω µέσα από τη συµµετοχή µου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό µου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω». Σηµειώνεται πως η όµορφη Κιάρα, εκτός από το modeling, ασχολείται µε τις δηµόσιες σχέσεις στο «Studio», στο Γκάζι, ενώ συµµετέχει σε video clip της r’n’ b µουσικής σκηνής.


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το Σάββατο 11/1