Με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν αντιμέτωποι δύο γνωστοί ηθοποιοί που είναι και ζευγάρι στη ζωή επί 61 συναπτά έτη, κατά την άφιξή τους στην Αργολίδα, όταν πήγαν να επισκεφθούν την εξοχική κατοικία που διατηρούν στο Λυγουριό.

Με το που μπήκαν στο σπίτι τους η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου περιέγραψαν πως αντίκρισαν μια εικόνα «βομβαρδισμένου τοπίου», καθώς οι κλέφτες τα είχαν κάνει όλα λαμπόγυαλο. Από τη μανία καταστροφής δεν γλίτωσαν συρτάρια, ντουλάπες, μα ούτε και οι μεταλλικοί σωλήνες του καλοριφέρ τους οποίους οι άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει!

Μετά από αυτό πως γινόταν να μην καθυστερήσουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ» που έκανε έναρξη απόψε στο Ναύπλιο, και στο οποίο πάντως έδωσαν κανονικά το παρών ως τιμώμενα πρόσωπα, φανερά αναστατωμένοι από τα όσα είχαν προηγηθεί, προσπαθώντας να μετριάσουν την φυσιολογική απογοήτευσή τους και με ανάμεικτα συναισθήματα κατά την βράβευσή τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ζευγάρι αποφάσισε τη διαμονή του σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου, μέχρι να δουν τι θα γίνει με την διάρρηξη στην οικία τους, από την οποία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η λεία των δραστών, ενώ υπάρχουν και αρκετές ζημιές που χρήζουν αποκατάστασης. Παράλληλα υπάρχει και το masterclass της Τρίτης με εισηγητές τους ίδιους στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.