Για το Best Friend’s Fear μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτό το καινούργιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει φάρσες στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, αλλά εξήγησε γιατί δεν το έκανε.

«Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν” γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και επειδή δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω, μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άστο», εξήγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Τα επεισόδια που θα παιχτούν είναι 12, μέχρι Μάρτιο – Απρίλιο. Δεν θα πάμε άλλη σεζόν γιατί τώρα αποκαλυφθήκαμε», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.