Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο νικητής του πρώτου Survivor, ωστόσο, πριν συναντήσει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πέρασε μια βόλτα από το στούντιο όπου οι “Μύγες” είχαν τον πρώτο λόγο!

Όταν οι τρεις εκκεντρικοί παρουσιαστές τον ρώτησαν για το πρόσφατο unfollow που έκανε στον Σάκη Τανιμανίδη πήραν μια απάντηση που σίγουρα τους αιφνιδίασε.

«Δεν πιστεύω ότι όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram είναι και φίλοι σου πραγματικοί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιωργος Αγγελόπουλος.

«Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον» πρόσθεσε με νόημα ο Ντάνος που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

«Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιος είτε γιατί είναι φίλος σου είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά κάποια στιγμή, μέσα στο ξεκαθάρισμα που κάνω, είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη»..



"Ο Μάρκος Σεφερλής με σατίριζε πολύ καλά. Είχε στραβώσει τα πόδια, είχε βάλει 100 κομποσκοίνια, μίλαγε με το νι και το λι, όπως μιλάμε στην Σκιάθο, μου ξεφεύγει κι εμένα καμιά φορά. Πάντως με έκανε πολύ καλά, είχε γελάσει", ανέφερε για τη μίμηση που έκανε ο Σεφερλής στο θέατρο.

Μιλώντας για τα παιδιά και την προσωπική του ζωή, είπε: "Έχω σκεφτεί τον γάμο και την οικογένεια, αλλά δεν με αγχώνει. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια, το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό".

Στο μεταξύ, είπε ότι έχει τύχει να τον ενοχλήσουν οι paparazzi-πολίτες σε προσωπικές στιγμές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Έχει τύχει να πάω σε εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι και να με βγάζουν φωτογραφία".

Επίσης, τον ρώτησαν πώς θα αντιδρούσε αν του έκαναν πρόταση να παίξει στις "Άγριες Μέλισσες" και με ποια πρωταγωνίστρια θα ήθελε να κάνω σεξ. Εκείνος απάντησε πως θα ήταν πολύ τιμητική μια τέτοια πρόταση και πως σεξ θα έκανε με την Μαρία Κίτσου..