Μπορεί η οικονομική κρίση να στερεί, από πολλούς Έλληνες, τη χαρά της οικογένειας γενικά ή ακόμα και μιας πολυπληθούς οικογένειας, όμως οι διάσημοι πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα και όχι μόνο έχουν παιδιά αλλά είναι και πολύτεκνοι. Σε  κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά προέρχονται από διαφορετικούς γάμους, όμως δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν αποκτήσει μαζί τρία και τέσσερα παιδιά.

Πρόσφατο παράδειγμα ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο το 6ο τους παιδί. Το πρώτο τους παιδί, ο Θανάσης 10 ετών σήμερα  γεννήθηκε το 2010, όταν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Έναν χρόνο αργότερα, στις 24 Ιουνίου του 2011 ήρθε και ο θρησκευτικός στο κτήμα Νάσιουτζικ. Στην συνέχεια ακολουθούν ο Βασίλης 8 ετών, ο Δημήτρης 7 ετών, η Αιμιλία 4 ετών και η Αναστασία 3 ετών. 

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι άλλο ένα ζευγάρι που ο πελαργός τους χτύπησε την πόρτα πολλές φορές και συγκεκριμένα πέντε. To πρώτο τους παιδί είναι η Κατερίνα  που είναι σήμερα 21 ετών και ακολουθούν ο Γιώργος που είναι 18 ετών, η Ελεονώρα 13 ετών, η Παναγιώτα 11 ετών και τον Κωνσταντίνο 9 ετών.



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 16 χρόνια σχέσης και δυο γάμου και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Το πρώτο τους παιδί η Αναστασία σήμερα είναι 12 ετών, ενώ ακολουθούν ο Αλέξανδρος 9 ετών, η Αριάδνη 7 ετών και ο Απόλλωνας που ολοκληρώνει την ευτυχία τους και σήμερα είναι 4 ετών.


Η Ελένη Μενεγάκη επίσης, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει  από τους δυο γάμους της με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ματέο Παντζόπουλο. Το πρώτο της παιδί ο Άγγελος σήμερα είναι 17 ετών, ενώ ακολουθούν η Λάουρα 14 ετών, η Βαλέρια 11ετών και η Μαρίνα (κόρη που απέκτησε με τον Ματέο) που είναι σήμερα 4 ετών.




Και η Ελένη Πετρουλάκη είναι άλλη μια πολύτεκνη κυρία της σοουμπίζ που έχει αποκτήσει με τον επί 20 χρόνια σύζυγο της Ήλια Ίβιτς τέσσερις κόρες. Η πρώτη είναι η Άννα Μαρία 15 ετών και ακολουθούν οι δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα 13 ετών αλλά και η Ιλιάνα 10 ετών.


Τέλος ο Γιώργος Θεοφάνους μετράει δυο γάμους στο ενεργητικό του και τέσσερα παιδιά. Με την πρώτη του σύζυγο Ευρυδίκη έχει αποκτήσει τον Άγγελο, ο οποίος είναι σήμερα είναι 22 ετών, ενώ με την δεύτερη του σύζυγο Βίλλυ έχει άλλα τρία παιδιά τον Μάνο, την Ειρήνη-Ευγενία και την Κύρα.