«Σήμερα δεν υπάρχουν πίστες. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πίστες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν εμάς» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει κρίση στο λαϊκό τραγούδι. Λαϊκό τραγούδι δεν είναι, τώρα, αυτό του Αργυρού. Μέχρι και η Πάολα έχει ξεφύγει από το λαϊκό που υπηρετούσε. Δεν έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια τραγούδια με ηχόχρωμα μπουζουκιού μέσα. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά» πρόσθεσε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη.

Ο λόγος για τον Στάθη Αγγελόπουλο. ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο λαϊκό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί μα έχει χαθεί κατά τον ίδιο σήμερα όσο και στη νέα νοοτροπία των ραδιοφωνικών σταθμών.

«Πήγα πέρυσι στον Αντώνη Ρέμο και ο Μανώλης Καραντίνης, ο μπουζουξής βγήκε στο τέλος και έπαιξε 5 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στη νοοτροπία που έχουν σήμερα τα ραδιόφωνα, ο Στάθης Αγγελόπουλος σημείωσε:

«Έχω βγάλει τραγούδια στο κανάλι μου αλλά τι να κάνουμε που όλα τα ραδιόφωνα δεν παίζουν λαϊκά τραγούδια. Πρέπει να πληρώσω για να παίξουν τα τραγούδια μου. Αλλιώς δεν θα παιχθούν. Και άντε πλήρωσες 5, 6 χιλιάδες ευρώ, μόλις τελειώσει η σύμφαση θα σου πουν πως θέλουν άλλες 5, 6 χιλιάδες ευρώ και άλλες και άλλες. Όλη μέρα ακούμε τα ίδια και τα ίδια τραγούδια».

«Στο τραγούδι δεν με έβγαλε ο πατέρας μου, με έβγαλε η επίσης τραγουδίστρια μάνα μου, η Αννούλα. Με πήρε και μου είπε να τραγουδήσω μαζί της σε ένα μαγαζί στην Αχαρνών και έτσι ξεκίνησα» αποκάλυψε επίσης ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά, δε, το τέλος της σχέσης με την δεύτερη γυναίκα του, ο Στάθης Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως «πάλι τα ίδια, καρμπόν περιπτώσεις είμαι εγώ. Τι να πω… Δυο φορές το ίδιο λάθος…»

Τέλος, ο Στάθης Αγγελόπουλος ανέφερε πως το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Κοίτα πατέρα» είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο του πατέρα Μανώλη Αγγελόπουλο..



Ακούστε το νέο του τραγούδι «Κοίτα πατέρα»: