Ο Νίκος Κούρκουλης και η Κέλλυ Κελεκίδου περνάνε πολύ δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή. Η μητέρα του το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μιας και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Κουρκούλης είχε αδυναμία στην μητέρα του και είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Η κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή θα γίνει σήμερα στις 4 στην Καβάλα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τον πατέρα της.

Με ένα μήνυμα που “ραγίζει” καρδιές και τη εικόνα της Παναγίας την αποχαιρέτισε.

“Μανούλα μου αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει… με αυτή τη φωτογραφία θέλω να σε θυμάται όλος ο κόσμος προστάτιδα για όλους καλοκάγαθη και πρόθυμη σε όποιον πονούσε και ζητούσε βοήθεια ..η Παναγία μου και ο στύλος μου ήσουν είσαι και θα είσαι όσο ζω ..το χαμόγελο σου θα φοράω και θα προχωράω τα λόγια σου δε ξεχνώ και συνεχίζω …προς τα μπρος…Παναγια μου..είσαι μέσα μου..ο γιος σου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μανούλα μου αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει ..με αυτή τη φωτογραφία θελω να σε θυμάται όλος ο κόσμος προστάτιδα για όλους καλοκάγαθη και πρόθυμη σε όποιον πονούσε και ζητούσε βοήθεια ..η παναγια μου και ο στύλος μου ήσουν εισαι και θα εισαι όσο ζω ..το χαμόγελο σου θα φοράω και θα προχωράω τα λόγια σου δε ξεχνώ και συνεχίζω ...προς τα μπρος ..παναγια μου ..εισαι μέσα μου ..ο γιος σου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourkoulis Nikos (@kourkoulis_nikos) στις