Η μικρού μήκους ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα «The Artist on the Composer», την τριετή συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ.

Όπως έγινε γνωστό πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι ο Γάλλος ηθοποιός Damien Bonnard («Οι Άθλιοι», «Κατηγορώ») και η οσκαρική ηθοποιός, η οποία από χθες βρίσκεται στη χώρα μας.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, όπου διαμένει. Με casual look, φορώντας καπέλο στο κεφάλι, αλλά και την κουκούλα του μπουφάν της, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, αλλά μάταια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Emma was seen arriving at the airport heading into an hotel in Greece, Athens... finally her vacations is on 🎉🎊 she deserves it!!!! 💗 #emmastone #new #candid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stonefield account (@stoneftgarfield) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#EmmaStone spotted in Athens Greece for the shooting of #YorgosLanthimos new movie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason (@jason_movie_punk) στις

Η εικαστική εγκατάσταση (που είναι η δεύτερη ανάθεση της ΕΛΣ, καθώς η πρώτη ήταν στον εικαστικό Νίκο Ναυρίδη), θα παρουσιαστεί, με τη συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου, τα σκηνικά της Αννας Γεωργιάδου, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Θοδωρή Μιχόπουλου, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη.