Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σίγουρα δεν περίμενε ότι μπαίνοντας στο My Style Rocks θα άκουγε αρνητική κριτική για το στιλ της. Η ίδια προφανώς πιστεύει ότι έχει πολύ σωστό στιλ και δυσανασχετεί ήδη στην κριτική που δέχεται και από τους τρεις κριτές.

Η χθεσινή της εμφάνιση προκάλεσε νέο κύκλο αρνητικών σχολίων με τους κριτές να βρίσκουν κάποια θετικά στοιχεία, αλλά η γενική κριτική ήταν αρνητική.

Ιδιαίτερα ο Κουδουνάρης της χαρακτήρισε το στιλ της παλιακό και δευτεροκλασάτο, κάτι που την εξόργισε.

Είπε συγκεκριμένα:

«Μου κάνει παλιό όλο αυτό, μου κάνει 2005. Έχεις βάλει πάρα πολλά πράγματα. Τα μαλλιά σου θέλουν λίγο περιποίηση γιατί φαίνονται σαν περούκα. Επειδή είσαι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά βάφεσαι πάρα πολύ έντονα και σε συνδυασμό με την ψεύτικη περούκα και όλο αυτό, το κάνει ένα πράγμα δευτεροκλασάτο. Είναι στο χέρι σου να το δουλέψεις και να το φτιάξεις για να μας δείξεις όντως στυλ».

Μπορεί την ώρα που γυριζόταν το επεισόδιο να μην έβγαλε άχνα η Αλεξανδράκη, ωστόσο δεν κρατήθηκε αφού την ώρα της προβολής του επεισοδίου δεν άντεξε και απάντησε στα «αιχμηρά» σχόλια που έκανε για εκείνη ο κριτής του reality μόδας και τα οποία φαίνεται πώς την ενόχλησαν πολύ.

Έτσι, δημοσίευσε στα instastories της ένα βίντεο που έβγαλε καθώς οδηγούσε, στέλνοντας σε έντονο ύφος το δικό της μήνυμα για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε.




Είπε συγκεκριμένα:

«Τα ρούχα της Juicy είναι δευτεροκλασάτα, που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική τα φοράνε μεγάλες φίρμες. Ρούχα, όμως, που μπαίνουν χορηγούμενα και -50% στο Instagram είναι πρωτοκλασάτα. Περαστικά!» , φαίνεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη φανερά εκνευρισμένη.