Έχει πάντα τον τρόπο να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού της αμείωτο και στα ύψη. H παρουσιάστρια υποδέχτηκε την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στην παρουσιάστρια: «Δεν μπορώ τώρα να το πω. Κάνε κι ένα βραδινό ρε Ελένη. Κάνε ένα βραδινό να έρθω να στα πω τα βραδινά».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε αφήνοντας τα υπονοούμενά της: «Κάτσε μωρέ, μικρό κορίτσι είμαι ακόμα! Έχω δρόμο μπροστά μου». Η ατάκα της αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με την κόρη της, Μαρίνα: «Εμένα, η μικρή μου η κόρη, την Πρωτοχρονιά που δεν είχαμε εκπομπή, ήμασταν στην κουζίνα και τρώγαμε και έπαιζε η τηλεόραση.

Και ποιος ήταν εκείνη τη μέρα στην τηλεόραση; Κάποιος τελοσπάντων σαν κι εμένα που έχει καθημερινή εκπομπή και μου λέει: «Αυτή γιατί είναι στην τηλεόραση κι εσύ δεν είσαι μέσα»; Λέω, παιδί μου δεν είμαι κάθε μέρα εκεί. «Ναι, αλλά κι εκείνη είναι κάθε μέρα, γιατί δεν είσαι μέσα;» με ρώτησε. «Λέω, εντάξει παιδί μου, εγώ σήμερα έχω ρεπό».



Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το «διαζύγιο» από τον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ανανεώνει το συμβόλαιό της με τον Alpha και αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση μιας και θα ταξιδέψει τον Οκτώβριο στην Αμερική, εκεί όπου ο γιος της Άγγελος Λάτσιος θα σπουδάσει!

Η ρεπόρτερ Μαρία Κοκολάκη τη συνάντησε την ώρα που έφευγε χθες από τον σταθμό Alpha και ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη,

«Τελικά θα φύγετε από τον Alpha;»! Και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εσείς ήρθατε στον Alpha, εγώ εδώ είμαι».