Στο νέο βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη στο Youtube βλέπουμε τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. H ομοιότητα που έχουν τα δύο αδέρφια είναι πραγματικά εμφανής. 

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κατιά Ζυγούλη και Αποστόλης Ρουβάς μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά. Στο τέλος τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη αποφάσισαν ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο.

Η Κάτια Ζυγούλη μαγείρεψε με τον «μαμαδίστικο» τρόπο όπως σημείωσε η ίδια και ο αδελφός του Σάκη Ρουβά είχε ένα πλεονέκτημα καθώς σπουδάζει σεφ.

Αυτός που τελικά κέρδισε το «μακαρόνια με κιμά Challenge» ήταν ο Αποστόλης καθώς και τα τρία παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη επέλεξαν το δικό του πιάτο ως το πιο γευστικό, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι το έχει φτιάξει εκείνος.

Η Κάτια Ζυγούλη ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και με χιούμορ σχολίασε «παραιτούμαι» βγάζοντας την ποδιά της.

Η Κάτια Ζυγούλη συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να ανεβάζει βίντεο στο κανάλι της στο youtube «Katia's stories» , στιγμές από την καθημερινότητά της και έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς.