Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ, τόσο με την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram όσο και με τις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, έκλεισε την περασμένη Τρίτη τα 51 της χρόνια και το γιόρτασε με εξαιρετική φωτογράφιση για το περιοδικό Interview.

Η Aniston ποζάρει με ροζ σουτιέν, δερμάτινη φούστα, τζάκετ, κορμάκι και μπότες δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Εξηγώντας στην συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό, για το πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα και διάφορες καταστάσεις λέει: «Μπορείς να είσαι θυμωμένος ή μάρτυρας, ή μπορείς να πεις: Έχεις λεμόνια; Φτιάξε λεμονάδα».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η Jennifer Aniston ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη συνέντευξη με ένα μαύρο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της, αλλά και μια άλλη, κοντινή στο πρόσωπο. Όλα τα «Φιλαράκια» της ευχήθηκαν χρόνια πολλά στο Instagram, με μια φωτογραφία.







View this post on Instagram

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on



View this post on Instagram

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on





View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on