Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο single της και το videoclip του, ενώ αυτή τη στιγμή φιγουράρει στο νούμερο ένα στις τάσεις του youtube και έχει κάνει τους fans της να γουστάρουν τρελά.

Η βασίλισσα της Ευρώπης, όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν, η Ελένη Φουρέιρα, κυκλοφόρησε το «YAYO» και το music video είναι κάτι παραπάνω από αισθησιακό. Αρχικά, να πούμε ότι το τραγούδι είναι μια νέα πρόταση από την ίδια, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ακούσματα, αφού τα τελευταία της singles έχουν ξεκάθαρα ένα pop tempo. Όχι ότι αυτό δεν έχει, αλλά θα λέγαμε ότι κινείται σε πιο urban ρυθμούς.

Η Ελένη Φουρέιρα, όμως, και σε αυτό το clip βγάζει την sexy και θηλυκή της πλευρά, αφού μάλιστα εμφανίζεται φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ενώ δεν διστάζει να κάνει και topless εμφάνιση!

Τα σχόλια των χρηστών του youtube είναι αποθεωτικά και απ’ ότι φαίνεται αυτή η καινούργια μουσική πρόταση της τραγουδίστριας αρέσει πολύ στους fans της, οι οποίοι μάλιστα απορούν πότε θα την ξαναδούν στο stage της Eurovision.