Σε καραντίνα βρίσκεται Ελληνίδα «παρουσιάστρια» - μοντέλο μετά την επιστροφή της από ταξίδι στο εξωτερικό με το φόβο του κορωναϊού.

Ο κορωναϊός έχει κινητοποιήσει τα συστήματα υγείας πολλών χωρών η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή «μετράει» 31 κρούσματα του ιού τα οποία έχουν όλα σύνδεση με ταξίδια στην Ιταλία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Η Μέγκυ Ντρίο που πρόσφατα γύρισε από ταξίδι στο εξωτερικό έχει μπει σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών προκειμένου να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι της στο εργασιακό της περιβάλλον.

Το όμορφο μοντέλο που συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσφατα επέστρεψε από ταξίδι στο Παρίσι, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην «Εβδομάδα Μόδας» στο Παρίσι, και όπως είπε η ίδια στην εκπομπή θα παραμείνει εκτός πλατό για λίγο διάστημα.

Αυτό θα συμβεί για καθαρά προληπτικούς λόγους και θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή του OPEN όταν πια δεν θα υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Η Μέγκι Ντρίο μέσω της σελίδας της στο Instagram, αφού ευχαριστεί τους φίλους της, απειλεί με μηνύσεις.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους. Όσον αφορά στα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία!!»