Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του Mastechef 4 με 25 καταξιωμένους chef να δοκιμάζουν τα μενού που είχαν ετοιμάσει, προκάλεσε έντονη συζήτηση γύρω από τους νικητές, τους χαμένους, αλλά και τις συμπεριφορές κάποιων παικτών.  Η Ηλιάνα Βλάχου που βρισκόταν στη σάλα για την κόκκινη ομάδα, η οποία ηττήθηκε, βρέθηκε στο στόχαστρο της πρώην παίκτριας του Masterchef Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

«Αν και αργά εγώ θέλω να τοποθετηθώ στο επεισόδιο μάστερ σεφ. Ήταν αγένεια, ήταν θράσος και κακή συμπεριφορά. Και κάποιοι θα με κατηγορήσετε ότι έκανα τα ίδια πέρσι. Όχι δεν τα έκανα. Ψέματα δεν έλεγα και σεβόμουνα τους ανθρώπους, ειδικά τους καλεσμένους. Ήταν 25 από τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας. Τι συμπεριφορά ήταν αυτή; Μέχρι τώρα δεν πήρα θέση, αλλά Ηλιάνα μου έλεος, έλεος…

Πόσα ψέματα. Υπάρχουν παντού κάμερες. Παντού. Κατηγόρησες τους πάντες γιατί απλά δεν ήξερες να κάνεις τη δουλειά σου. Πάλι ψέματα. Χάσατε γιατί έκανε χάλια το πάσο. Το σέρβις ήταν κακό, όχι τα πιάτα σας. Στενοχωρήθηκα για τον Σταύρο και τα παιδιά, γιατί νομίζουν πως φταίνε εκείνοι. Αλλά παιδιά τα επεισόδια είναι εκεί. Μόλις βγείτε θα καταλάβετε. Ειρωνεία και ψέματα. Και όχι, εγώ ποτέ δεν έλεγα ότι έκανα κάτι και δεν το έκανα. Ή το αντίθετο» έγραψε στα instastories εξοργισμένη με τα όσα είδε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

karamnpoutaki1