Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής του MasterChef που κερδίζει τις εντυπώσεις με το χιούμορ και τις ατάκες του, είναι ερωτευμένος. Ο κριτής κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, τους τελευταίους μήνες είναι τρελά ερωτευμένος.

Μια πανέμορφη Θεσσαλονικιά που ακούει στο όνομα Κρίστη Κάκκαλου, είναι η γυναίκα που του έχει ρίξει βέλος κατευθείαν στην καρδιά. Η Κρίστη εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών. Μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται με την προπόνηση μικρών παιδιών. Εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα έχει και αξιοπρόσεκτη εξωτερική εμφάνιση.



Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Κρίστη Κάκκαλου γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες περίπου. Στην αρχή της σχέσης τους ο γνωστός chef ταξίδευε κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του. Από όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του MasterChef τα πράγματα έχουν αλλάξει, λόγω περιορισμένου χρόνου. Έτσι, η όμορφη Θεσσαλονικιά, σε κάθε ευκαιρία, παίρνει το αεροπλάνο για την Αθήνα.