Τη Βάσω Βιλέγκας γνωρίσαμε μέσα από το πρωτο GNTM χρόνια πίσω στο 2010 με τη Βίκυ Καγιά αλλα και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στο Next Top Model ξεχώρισε με τη μία, χάρη στην εξωτική ομορφιά της. Άλλωστε, η Βάσω Βιλέγκας κατάγεται από τη Βενεζουέλα, μία χώρα με παράδοση στην ομορφια.


Το νεαρό μοντέλο μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, είδε τις πόρτες του μόντελινγκ να ανοίγουν και τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Μάλιστα, δεν άργησε να γίνει και η αγαπημένη του ανδρικού κοινού.

Η εξωτική Βάσω που έκαψε καρδιές ως διαγωνιζόμενη του greece next top model, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της ως μοντέλο κερδίζοντας συνεχώς την εκτίμηση και τον θαυμασμό των αντρών.

Μάλιστα χθες το τερμάτισε τελείως αφού ανέβασε μια φωτογραφία όπου φοράει ένα διάφανο μπέιμπιντολ που δεν αφήνει τίποτα κρυφό καθισμένη σε ένα τραπέζι όπου εύχεται σε όλες τις γυναίκες.

Η φωτογραφία  όπως ήταν αναμενόμενο γκρέμισε το instagram, αφού τα προσόντα της Βάσως Βιλέγκας δεν άφησαν περιθώριο για καμία άλλη αντίδραση.

Μάλιστα η πρώην διαγωνιζόμενη του gntm,  συνόδευσε την εκπληκτική αυτή φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

“Χρόνια πολλά σε όλες γυναίκες!!!! Όπου κάπου εκεί ανάμεσα από ένα δάκρυ Και ένα χαμόγελο βρίσκουν πάντα την δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν!!!!‍♀️‍ @joy_fashion_house ❤️❤️❤️”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

if you love something,love it completely,cherish it,say it,but most importantly,show it.life is finite and fragile,and just because something is there one day,it might not be the next.never take that for granted.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

hello valentine❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas) στις