Η εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας έχει «χτυπήσει» και την ψυχαγωγία, αναβάλλοντας ή ακυρώνοντας δεκάδες εκδηλώσεις, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πρόσφατα «θύματα» του νέου φονικού ιού έπεσαν η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης, καθώς σε ανακοίνωση που δημοσίευσε το νυχτερινό κέντρο Teatro γίνεται γνωστό ότι «αναβάλλεται επ' αόριστον» η προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 13 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η διοίκηση του TEATRO, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό, με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID - 19, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος "ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ", η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για την 13η Μαρτίου 2020. Συμμορφούμενοι προς τις υποδείξεις των γιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα.

Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα. Να προσέχετε όλοι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teatro Athens (@teatro.athens.official) στις