Η Ευαγγελία Αραβανή τον τελευταίο ενάμισι χρόνο απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους, δεν δέχτηκε κάποια πρόταση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να μιλά γι’ αυτήν και να δίνει το παρών σε κοσμοπολίτικα μέρη.

Η Ευαγγελία Αραβανή μπορεί να διαθέτει τους δικούς της λογαριασμούς στα social media, όμως τους χρησιμοποιεί περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους και λιγότερα για προσωπικούς.

Η ίδια έχει επαναπροσδιορίσει τα «θέλω» της και προτιμά να μοιράζεται την καθημερινότητά της μόνο με τους ανθρώπους της και όχι με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Μερικές φορές, βέβαια, η γνωστή παρουσιάστρια κάνει μερικές εξαιρέσεις και μας δείχνει στιγμιότυπα από τη γυμναστική της. Η ίδια είναι λάτρης της γυμναστικής και όσες υποχρεώσεις και αν έχει, φροντίζει να μην παραμελεί την προπόνησή της. Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια κάνει pilates στο κρεβάτι και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στις ασκήσεις της.