Ο Δήμος Μυλωνάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» και στην ελληνική τηλεόραση γενικότερα. Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, δήλωσε πως η τηλεόραση σήμερα δεν θυμίζει τις άρτιες παραγωγές που γίνονταν τη δεκαετία του ’90.

«Δεν υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση παραγωγής ιδεών σήμερα. Είμαστε πάρα πολύ πίσω στην τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και λέω, ας φτιάξω μια σαλάτα να φάω. Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ αλλά σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γίνονταν τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Είναι σαν να ξεκινάμε τώρα». Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στον «Πρωινό Καφέ», όπου βρέθηκε για δύο σεζόν τη δεκαετία του 90. «Φοβερό αυτόφωτο πλάσμα, αυτοδημιούργητο», δήλωσε για την παρουσιάστρια.

Ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε και για το τραγούδι του «Είχα πάει λαϊκή» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποκαλύπτοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε μία κασέτα με τραγούδια του στον σκηνοθέτη του «Καφέ», Σταύρο Ζερβάκη. «Επί έξι μήνες έλεγα τη ‘Λαϊκή’», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι έφτασε σε σημείο να κάνει και καριέρα τραγουδιστή λόγω του συγκεκριμένου κομματιού.