Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες έχουν παγώσει εξαιτίας του κοροναϊού όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύεται τον δάσκαλο του χωριού και η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Ελένη με διάθεση για χιούμορ και για να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση εμπνεύστηκαν από την καραντίνα και μας έδειξαν πως θα είναι σε λίγες εβδομάδες ο οι δυο τους αν συνεχίσει ο εγκλεισμός στο… Διαφάνι. «Νίτσα (από το Ελενίτσα), ψήσε τον καφέ μου!», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Οι followers τους ξετρελάθηκαν ευχόμενοι να είναι ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή, ωστόσο ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει απαντήσει για αυτό πριν λίγες ημέρες αναφέροντας: «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι και δεν έχουν καμία υπόσταση τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Είναι εξαιρετική συνάδελφος και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, γιατί έχουμε πολλές κοινές σκηνές. Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα κι έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια φιλική σχέση. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω, κι ας φτιάχνουν σενάρια δικά τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Λάμπρος και η Ελένη αν συνεχίσει μερικές εβδομάδες ακόμα ο εγκλεισμός στο Διαφάνι.. #menoumespiti @marika.kitsou.official @dimitris.gkotsopoulos.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις