Η Έλενα Χριστοπούλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε πως μετά από 13 ημέρες κλεισμένη στο σπίτι της βγήκε έξω για έναν σημαντικό λόγο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και μέσω της λεζάντας έκανε γνωστό πως έκανε το τεστ του κορωνοϊού για προληπτικούς λόγους.

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα. Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εστειλα το sms μου για να βγω , εβαλα το τυρμπαν μου γιατι η ριζα εχει φτασει στα αυτια και η μαξιλαρια πισω στα μαλλια απο τον καναπε εχει γινει σαν την πλατεια Κολιατσου.. βαφτηκα λιγο γιατι το χρωμα στο προσωπο μου μετα απο 13 ημερες μεσα ..ειναι λευκο σαν το εχεις πλυνει με ευρηκα, εβαλα αρωμα .. σκεφτηκα 5 λεπτα τι να φορεσω .. δεν εχω παχυνει γιατι εβαλα ενα τζην π μπηκε χωρις να σκιστει παλι καλα * πηρα και εναν καφε απ εξω που μου φαινεται νεκταρ .. πηγα να κανω προληπτικα το τεστ για να δω που βρισκομαι και που πατω και παλι μεσα στο σπιτι μου! Και ολα μοιαζουν σαν να τα κανω για πρωτη φορα!!! Ευχομαι ολοι να βγουμε καλυτεροι .. απο τα σπιτια μας ! #reset #μενουμεσπιτι #ηαγαπηκανειθαυματα ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις