H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως και οι υπόλοιπες παίκτριες του «My Style Rocks», παραμένει στο σπίτι της, αφού τα γυρίσματα του σόου, έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας και η ίδια αποκάλυψε πως φοβήθηκε επειδή εμφάνιζε συμπτώματα σαν αυτά του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή ενημέρωσε τους followers της στο Instagram, μέσω story πως εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

«Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κοροναϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Με αγάπη η Ευρυδίκη της καρδιάς σας…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Με νέα ανάρτηση που έκανε χθες Κυριακή, η παίκτρια του My Style Rocks ενημέρωσε και πάλι τους ακόλουθούς της πως πήρε τα αποτελέσματα και βγήκαν αρνητικά.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και το ενδιαφέρον παιδιά. Με έχετε κατασυγκινήσει το τεστ βγήκε αρνητικό. Χάσαμε 300 ευρώ για το τεστ κερδίσαμε χαρά όμως μιας και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και χαλάλι!!! Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά. Προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα επανέλθω asap #stayhome».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

GALA : 🎤 SINGER INSPIRATION @paola_official__ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΘΕΛΩΝΤΑΣ Κ ΜΗ @arisgeorgiadis @aristides_zois @bouloubasisv @platonpap ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @acunilicali @grmystylerocks @skaitv.gr @panagiotachoreva @stamoulimarianthi @emisyesir @malou.mar @jouliamo ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ 🙏 ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Make up : @olga_aslanidi Hair wig : @nikos_nikolaidis Dress : @roula_mandelou_st_couture Shoes : @stevemadden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ . . . ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ... ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ . ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ CORONOVIRUS ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Jewels 💎 : @charms.gr Total outfit : @zara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις