Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
1600-aslanidou-thofanous
Lifestyle

H Μελίνα Ασλανίδου τραγουδά Γιώργο Θεοφάνους: «Γεια σου» (βίντεο)

Την Μελίνα Ασλανίδου την επέλεξε το κοινό για να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι, και η αλήθεια είναι ότι της "πάει".. Όλα έγιναν από το σπίτι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζουν το «Γειά Σου», ένα τρυφερό τραγούδι που γράφτηκε μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου, και κυκλοφορεί από την Panik Records.

Η συνεργασία του καταξιωμένου συνθέτη και της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που τους συνδέει βαθιά φιλία, έγινε με τις ευλογίες του κοινού.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε το τραγούδι και μέσω των social media ζήτησε τη γνώμη του κόσμου για τον ιδανικό ερμηνευτή.

Έτσι, την Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε το κοινό για να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι, και η αλήθεια είναι ότι της "πάει"..

«Επιλέξατε το Μελινάκι και η χαρά μου είναι μεγάλη. Της το είπα και έγινε πραγματικότητα με ό,τι συνθήκες είχαμε ο καθένας σπίτι του», σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Σαν μάννα εξ’ ουρανού ήρθε αυτό το τραγούδι και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με τιμήσατε με την επιλογή σας και μου δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτόν τον υπέροχο συνθέτη και φίλο», αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου.

Το «Γειά Σου» συνοδεύεται από ένα homemade video, στο οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους παίζει πιάνο και η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει, δείχνοντας σε όλους μας πως η «μαγεία» της μουσικής και των συναισθημάτων μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.