Η Σίσσυ Χρηστίδου, χωρίς να αποκαλύψει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που οδήγησε το παιδί της στο νοσοκομείο, ούτε ποιος από τους δυο γιους της είχε το πρόβλημα (με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, έχει αποκτήσει δυο γιους τους Φίλιππο και Μιχαήλ).

Ωστόσο με μια ανάρτησή της ανήμερα το Πάσχα, έκανε γνωστό σε όλους πως η ίδια βρίσκεται στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Μητέρα.

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί έμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...

Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι.
Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. » έγραψε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις


Λίγες ώρες αργότερα και ο Θοδωρής Μαραντίνης έγραψε το ακόλουθο μήνυμα στο Instagram: «Χρόνια πολλά σε όλους ...! Με υγεία ... πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη ... να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά ... η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς ... μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα ... ούτε τα άσχημα ... θα περάσει κι αυτό !!!
Χριστός Ανέστη !»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις