Οι γιατροί εκτιμούν πως έχει διαφύγει το κίνδυνο.

Ο 68χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη.

Λίγο πριν την Ανάσταση ο Γιώργος Παρτσαλάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και έκτοτε νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κοροναϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».



Ο Αντρέας Γεωργίου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη, τονίζοντας πως νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και εντός μίας ή δύο ημερών θα πάρει εξιτήριο.

«Τον ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας Γιώργος νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε ένα στεφανιογράφημα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου.