Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά την αποχώρησή της από το «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» έχει αφήσει την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια κυνηγάει το όνειρό της στην Αμερική και, όπως φαίνεται, έχει ανοίξει τα φτερά της και τα πηγαίνει περίφημα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Homeland σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή, όπου αντάλλαξαν τσάντες με την πρωταγωνίστρια, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες και ανέφερε για τη συμμετοχή της στην σειρά: «Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Βεβαίως τα θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια έπεσαν βροχή.