Ο hair stylist στην κουβέντα του με την Κατερίνα Καινούργιου, που έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη και έριχνε λάδι στη φωτιά, δήλωσε πληγωμένος γιατί η κριτής του σόου τον «μείωσε προσωπικά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όπως είδαμε από τα πλάνα του σόου που έπαιξε η εκπομπή Ευτυχείτε πριν τη μετάδοσή του στο OPEN αυτό το Σάββατο στις 21:00, ο Τρύφωνας Σαμαράς επέλεξε να εμφανιστεί στη σκηνή φορώντας φουστανέλα, με μαλλιά ράστα, σε μια εναλλακτική εκδοχή ήρωα επανάστασης με μια δόση από Ραπουνζέλ –στυλιστική επιλογή που καθόλου δεν ενθουσίασε τη Δέσποινα Βανδή, μέλος της κριτικής επιτροπής.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος από τα συμφραζόμενα, η μεν Βανδή θεώρησε άκομψη την επιλογή του Τρύφωνας να κάνει act ντυμένος hipster τσολιάς σχολιάζοντας πως πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στην Εθνική ενδυμασία, ο δε Τρύφωνας το εξέλαβε διαφορετικά, εισπράττοντας πως εκείνη δεν τον θεωρεί άξιο να φορά την εθνική ενδυμασία, με αποτέλεσμα να γίνει ένα μάλε-βράσε.

Όσο ο Τρύφωνας προσπαθούσε να διαφυλάξει τις εκπλήξεις του σόου και να μην δώσει επιπλέον λεπτομέρειες για όσα έγιναν εκεί, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε spoiler δίνοντας το ζευγάρι που αποχώρησε, μαζί μέλος από το πάνελ της που τελικά «έδωσε» όλα τα ζευγάρια που βρέθηκαν στο παρά πέντε της αποχώρησης! δείτε το βίντεο: