Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο του Mykonos Live TV που διαφημίζει το νησί των Ανέμων και το κανάλι σε όλο τον κόσμο.

Η κίνηση αυτή άφησε πολύ θετική εικόνα, τόσο με την παρέλαση αστέρων, όσο και με τα πλάνα από φαντασμαγορικά πάρτι και events στο νησί των Ανέμων.

Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε διάσημους από την διεθνή και εγχώρια showbiz.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντριάνα Λίμα, Λίντσεϋ Λόχαν, Νικόλ Σέρχινγκερ, Τζέραλντ Μπάτλερ, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλυ Ραταϊκόφσκι, Χιου Τζάκμαν, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Μόνικα Μπελούτσι, Δωροθέα Μερκούρη, Νταίηβιντ Μοράλες, Στηβ Αόκι αλλά και ο αδικοχαμένος Κόμπυ Μπράιντ.

Όλοι τους έχουν χαρεί τις ομορφιές της Μυκόνου και κάνουν την εμφάνισή τους στα πλάνα, με σκοπό να παρακινήσουν επώνυμους και ανώνυμους να επισκεφτούν το νησί των Κυκλάδων σε ένα δύσκολο και διαφορετικό καλοκαίρι όπως το φετινό.

Το βίντεο φτιάχτηκε στην Αμερική και θυμίζει τρέιλερ χολλυγουντιανής παραγωγής, με τον δημιουργό του Πέτρο Νάζο να μην λογαριάζει προσωπικά έξοδα για την προβολή της Μυκόνου, αλλά και την διαφήμιση του καναλιού του, του Mykonos Live TV, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έχοντας ξεπεράσει τα 500.000.000 views από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.