Τις πρώτες ημέρες του Μάρτιου, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκαν στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ και είχαν μια απολαυστική συζήτηση.

Στο Πρω1νό του ANT1 είχαν προβληθεί πλάνα από την τηλεοπτική τους συνάντηση και είχαν σχολιάσει τη χημεία που είχαν μεταξύ τους και το πόσο ταιριαστοί ήταν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Μαρία Σολωμού μίλησε μέσω Skype στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στην εκπομπή της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Ιωαννίδη. Μάλιστα, όταν της ανέφεραν πως ήταν ωραίοι μαζί, ξεκαθάρισε: «Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε ωραία. Έχει πολύ χιούμορ -δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο παιδιά. Όχι, να το ξεκαθαρίσουμε». Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της κάνοντας χιούμορ, της πρότειναν: «Εμείς όλοι λέμε με μία φωνή, 1η Ιουνίου θα ανοίξουν τα εστιατόρια, κάνε ένα dinner με τον Πάνο. Πρέπει να πάτε»!



Δείτε το σχετικό απόσπασμα: