Η μητέρα της Φρόσω ήταν εκείνη που υπέστη το μεγαλύτερο σοκ χάνοντας τον άνθρωπό της, αλλά στάθηκε δυνατή για χάρη των παιδιών της. Αυτή την απίστευτη δύναμη ψυχής, που έδειξε η μητέρα της θα είναι πάντα η κινητήριος δύναμη για την Έλενα Παπαρίζου και ο λόγος που πέρα από την αγάπη που νιώθει για την μητέρα της, αισθάνεται πια και δέος.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, της ευχήθηκε λοιπόν για την «Γιορτή της μητέρας» με τον πιο συγκινητικό τρόπο, αποκαλύπτοντας πως η κυρία Φρόσω είναι πρότυπο για εκείνην.

«Μανούλα μου γλυκιά χρόνια πολλά και καλά! Είσαι μοναδική στον κόσμο και μου αρέσει τρελά να τσακώνομαι με άλλους φίλους για το ποιος έχει την καλύτερη μαμά!  11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον σύντροφό σου… Ξέρω πως σου λείπει…. Θέλω να ξέρεις όμως ότι έχεις γίνει πιο δυνατή και πιο αξιολάτρευτη από ποτέ! Δεν ξέρω τι θα κάναμε όλα εμείς τα παιδιά σου χωρίς εσένα!», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία των γονιών της.


Και συνέχισε:  «Χρόνια πολλά Ευφροσύνη, χρόνια πολλά μανούλα μου και χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου»