Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλιλή Μιλλούση είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό της κόρης τους. Οι δυο αθλητές της ενόργανης γυμναστικής που βρέθηκαν μέσα στα ταπί μιλούν για τη γνωριμία τους, τη φιλία τους αποκαλύπτουν ποιος έκανε το πρώτο βήμα, μιλάει ο ένας για τα «ελαττώματα» του άλλου και αποκαλύπτουν πώς βίωσαν την καραντίνα. Αναφερόμενος στην καραντίνα ο Λευτέρης Πετρούνιας λέει πώς ήταν για εκείνον μια ευκαιρία να απολαύσει την οικογένειά του.

Η γνωριμία και το πρώτο βήμα

«Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για να συνεχίσει η Βασιλική Μιλλούση: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη» είπε.

Στην ερώτηση ποιος έκανε το πρώτο βήμα ο ένας έδειξε τον άλλο, για να συμπληρώσει η Βασιλική: «Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα».

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» ,είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Τι θαυμάζει ο ένας στον άλλο

«Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι' αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος», συμπλήρωσε η Βασιλική.

Πως αντιμετώπισαν την καραντίνα

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου», λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο ερχομός του μωρού στη ζωή τους

Η Βασιλική Μιλλούση πρόδωσε με χαμόγελο πως «το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση