Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την μέρα της γιορτής της ότι αποχωρεί από τον Alpha και την επόμενη σεζόν θα μείνει εκτός τηλεόρασης και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πήρε φωτιά! Μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την παρουσιάστρια έξω από το κανάλι κι εκείνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην μετά “Ελένη” εποχή.

“Πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, πραγματικά. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δεν θα σκέφτομαι δουλειά.

Τίποτα δεν κάνω στην τύχη και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, ποτέ. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό. Ένα χρόνο κάνω ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα πίσω, αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και για μένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει, οπότε πιστεύω ότι σήμερα τους περισσότερους μάλλον τους ξάφνιασα. Συνήθως μιλάνε όλοι οι άλλοι για μένα, εγώ είμαι λίγο αργή”.

Για τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: “Αυτοί που με ξέρουν καλά, το “φεύγω” το έχουν νιώσει από εμένα, δεν περιμένουν να τους το πω. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε όποιο πόστο, είναι δοκιμασμένοι και είναι ένας κι ένας. Εύχομαι όσοι ακούν και βλέπουν, πραγματικά να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν”.

“Δεν δουλεύω στη διοίκηση. Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω”, απάντησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για την Βάσω Λασκαράκη και έφυγε…