Το σκηνικό του καιρού κάθε άλλο παρά καλοκαιρινό είναι αφού η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και βρέχει σε πολλές περιοχές της χώρας.


Ο χειμωνιάτικος καιρός φαίνεται ότι επηρέασε την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία άκρως καλοκαιρινή και μοιράστηκε τις σκέψεις της δημόσια.

«Σήμερα που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος... αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές. Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο... Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Καληνύχτα!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος... αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές. Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο... Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Καληνύχτα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις