Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
φγδγφφ
Lifestyle

Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει το λόγο που το κοινό δεν τον γνώρισε καλύτερα

Τι λέει τραγουδιστής 16 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Καραφώτης στο περιοδικό Down Town όπου ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο Fame Story 2 και έκανε αποκαλύψεις, τονίζοντας πως τότε τον πρώτο καιρό ένιωθε πως όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του!

Η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση, το Fame Story 2, τι αίσθηση σου άφησε; Είχα δηλώσει συμμετοχή γιατί αγαπούσα πολύ το τραγούδι και ήθελα πάση θυσία να ασχοληθώ με αυτό. Μέχρι τότε, δεν είχα δει κάμερα στη ζωή μου. Τον πρώτο καιρό, ένιωθα πως όλα τα βλέμματα ήταν πάνω μου και όλοι ασχολούνταν μαζί μου.

Στην ουσία βέβαια, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου. Κάποιες στιγμές, μέσα και έξω από το παιχνίδι, πρόλαβα και τις ευχαριστήθηκα. Κάποιες άλλες δεν τις θυμάμαι καν. Πέρασαν όλα τόσο γρήγορα μπροστά από τα μάτια μου που δεν κατάλαβα καν τι συνέβη.

Έκτοτε, έχουν περάσει 16 χρόνια. Από ό,τι έχουμε δει για σένα όλο αυτό το διάστημα, θα έλεγες ότι σε ξέρουμε καλά; Ίσως δεν με μάθατε, για τον λόγο ότι είχατε ήδη διαμορφώσει μια συγκεκριμένη άποψη για μένα, που όταν προσπάθησα να την αλλάξω σαν να μην άρεσε σε κάποιους και μένατε πάντα στην πρώτη. Αυτή του σοβαρού και μετρημένου Κώστα με το low profile.

Δεν είσαι έτσι; Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κάνει PR και που πηγαίνει σε όλα τα events. Είμαι μάλλον ήπιων τόνων και θέλω να προχωράω με την αξία μου, αλλά την ίδια στιγμή μου αρέσει να κάνω πλάκες, να τσαλακώνομαι, να τολμώ πράγματα που θα στοιχηματίζατε ότι «δεν θα το έκανε ποτέ αυτό».