Η καραντίνα και ο κατ΄οίκον περιορισμός δεν λειτούργησε για πολλούς με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν είναι λίγοι διάσημοι και μη που αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Μπορεί αυτό το διάστημα εγκλεισμού να ήταν για πολλούς μια καλή ευκαιρία να «χορτάσουν» τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο για κάποιους άλλους ήταν μια περίοδος απολογισμού και ξεκαθαρισμάτων.

Έτσι μέσα στην καραντίνα και μετά είχαμε πολλούς χωρισμούς στην ελληνική αλλά και διεθνή σοουμπίζ.

Δείτε ποιοι τράβηξαν δρόμους χωριστούς...

Βίκυ Κάβουρα-Γιώργος Βίγγος

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 8 μήνες, τον Φεβρουάριο και το ανακοίνωσαν στα μέσα Μάρτη, κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Βίκυ Κάβουρα-Γιώργος Βίγγος: Φθινοπρωινή Απόδραση Στη Μύκονο | Star.gr

Άννα Πρέλεβιτς-Ιωάννης Παπαπέτρου

Μετά απο 3 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια συγκατοίκησης ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια τις showbiz η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποφάσισε να χαράξει χωριστούς δρόμους , όπως αποκάλυψε το parapolitika.gr και η Σάσα Σταμάτη. Συγκεκριμένα  το μοντέλο είχε δηλώσει: «Δεν είμαστε πια μαζί με τον Ιωάννη . Περάσαμε 3 όμορφα χρόνια και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους.».

Άννα Πρέλεβιτς: Χώρισε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου! | sportime.gr

Η Άννα Πρελεβιτς έφυγε από το σπίτι που ζούσε με τον Ιωάννη στο Παλαιό Ψυχικό και μετακόμισε στην ίδια περιοχή όπου συγκατοικούν εδώ και λίγο καιρό με την λατρεμένη της αδερφή Τεα Πρελεβιτς.

Κατερίνα Δαλάκα-Δημήτρης Φιντιρίκος

Και μπορεί πριν λίγους μήνες πριν  η Κατερίνα Δαλάκα να διέψευδε ότι έχει χωρίσει, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με τα δημοσιεύματα πριν λίγες εβδομάδες να τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η Κατερίνα Δαλάκα είχε διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας πως είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της, Δηήμτρη Φιντιρίκο.

Κάτι που τελικά αποδείχθηκε μεγάλο ψέμα, αφού το ζευγάρι χώρισε εν μέσω καραντίνας και συγκεκριμένα πριν το Πάσχα.

Δαλάκα- Φιντιρίκος: Χώρισαν και ο Δημήτρης «αδειάζει» την Κατερίνα ...

Μαρία Καλάβρια-Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πριν λίγες εβδομάδες  έντονες ήταν οι φήμες ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χωρίζουν, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, ενώ πέρασαν μακριά ο ένας μακριά από την αγκαλιά του άλλου την καραντίνα.

Αυτά δεν ισχύουν όπως είπε η Μαρία Καλάβρια, η οποία βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή Πρω1νό του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Η ίδια δήλωσε πως όντως αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, έκανε μετά από αυτό το σκηνικό έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εφημερίδα Real, λέγοντας πως θα προσπαθήσει να είναι και πάλι μαζί.

Μαρία Καλάβρια - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τρυφερές στιγμές του ...

Χάρης Γιακουμάτος – Μαρία Πανουσάκη

Ο προπονητής του πόλο, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, Χάρης Γιακουμάτος χώρισε από τη σύζυγό του, Μαρία Πανουσάκη έπειτα από 4 χρόνια γάμου. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

 «Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Χάρης Γιακουμάτος που είχε συμμετέχει και στο ριάλιτι επιβιώσης Survivor.

Ο Χάρης και η Μαρία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Χάρης Γιακουμάτος: Δείτε την εντυπωσιακή γυναίκα του – Το πρώτο ...

 Δημήτρης Κοργιαλάς- Φωτεινή Ψυχίδου

 Μία νέα αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι Φωτεινή Ψυχίδου και Δημήτρη Κοργιαλά έκανε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκας πριν λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καραντίνα τους απομάκρυνε ακόμα πιο πολύ κι έτσι ο τραγουδιστής έφυγε οριστικά από το σπίτι που έμεναν μαζί και μετά τον χωρισμό τους.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για οριστική μετακόμιση, καθώς ο Δημήτρης πήρε όλα του τα πράγματα.

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Ποζάρουν όπως δεν τους ...

Brian Austin Green-Meghan Fox

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια γάμου, ο Brian Austin Green και η Meghan Fox παίρνουν διαζύγιο! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις γιους, η καραντίνα τους βρήκε χώρια.

Brian Austin Green, Megan Fox Return to Honeymoon Getaway

Kristin Cavallari D-Jay Cutler

 Τι κι αν έχουν τρία παιδιά και επτά χρόνια γάμου. H Kristin Cavallari D και ο Jay Cutler χώρισαν εν μέσω καραντίνας.

Κάρα Ντελεβίν -Άσλεϊ Μπένσον

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Κάρα Ντελεβίν και η Άσλεϊ Μπένσον οι οποίες φέρεται να χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια. Πολλές πηγές επιβεβαιώνουν στο περιοδικό People ότι το ζευγάρι χώρισε τον προηγούμενο μήνα λέγοντας ότι η σχέση τους ολοκλήρωσε την πορεία του.

Η Κάρα και η Άσλεϊ άναψαν φήμες για ειδύλλιο τον Αύγουστο του 2018 όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στο Χίθροου, στο Λονδίνο, αλλά δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους παρά μόνο έναν χρόνο μετά.

Η Cara Delevigne για το γάμο της με την Ashley Benson | Sofokleousin

Ιωάννα Τούνη - Χρήστος Τσεβρεντζής

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν οριστικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αυτός που την παρηγόρησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» η Νάνσυ Παραδεισανού, ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός, καθώς η Ιωάννα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.

Λήξις συναγερμού: Η Ιωάννα Τούνη ΔΕΝ χώρισε

Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης

Επρόκειτο για έναν έρωτα και για μία σχέση που είχε συζητηθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί για το δεσμό τους με κοινές συνεντεύξεις και αναρτήσεις στα social media.

Το ζευγάρι, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα δεν είναι πλέον μαζί με τη σχέση τους να έχει ρίξει αυλαία εδώ και δυο εβδομάδες.

Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Το χρονικό του χωρισμού ...


Τζούλια Νόβα- Γιάννης Μάρκου 

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου με δήλωσή του στο Happy Day:

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κοροναϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα.

Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης.

Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme.

Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε.

Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια. Συγκατοικούσαν και μάλιστα φέτος ετοιμάζονταν και για τον γάμο τους, είχε διαλέξει νυφικό, είχε κάνει πρόβα αλλά λόγω κοροναϊού ο γάμος αναβλήθηκε.

Τζούλια Νόβα: Χώρισε λίγο πριν το γάμο της με τον Γιάννη Μάρκου ...