Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τήρησε με ευλαβική προσοχή τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την μη εξάπλωση του κοροναϊού, μένοντας για δυο ολόκληρους μήνες κλεισμένη στο σπίτι της, έκανε το πρώτο καλοκαιρινό ταξίδι της εκτός Αττικής.

Μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Κατερίνα Θεοχάρη, ταξίδεψαν ως τις Σποράδες και συγκεκριμένα στο όμορφο νησί της Σκιάθου, προκειμένου να αλλάξουν παραστάσεις, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και προφανώς να κάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές τους για φέτος.

Οι δυο κολλητές, που συνεργάζονται φέτος στο σίριαλ του YouTube «Οι Εγκλωβισμένες» , απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν δίστασαν να κάνουν ακόμα και extreme θαλάσσια σπορ, δίνοντας, μάλιστα, στους διαδικτυακούς τους φίλους μικρές γεύσεις από το την εμπειρία που έζησαν.

Η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη, λίγο πριν φορέσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και μπουν στο νερό για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, πόζαραν φορώντας μόνο τα μαγιό τους δίπλα στα φουσκωτά σωσίβια και τα γιλέκα σε πόζες που κόβουν ανάσες, καθώς και οι δυο διαθέτουν καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα τα «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Σολωμού, η οποία έδειξε στους followers της και την προσπάθεια που έκανε στο θαλάσσιο σκι.