Η στιγμή που η Ελένη Σταμίρη μετά από έντονο καυγά με τη Θεοδοσία για τα μάτια του Λάμπρου, πέφτει από το γκρεμό, συγκλόνισε όλους τους θεατές της δημοφιλούς σειράς ‘Αγριες Μέλισσες. Και πραγματικά η σκηνή της πτώσης ήταν εντυπωσιακή και πολύ αληθινή!

Οι συντελεστές της σειράς έκαναν για ακόμη μια φορά μια υπέροχη δουλειά και σήμερα η Μαρία Κίτσου έκανε αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα η Μαρία αποκάλυψε με το γνωστό πάντα χιούμορ της ότι το πέσιμο το έκανε εκείνη και δεν υπήρχε κάποιος να την ντουμπλάρει! Υπήρξε μάλιστα και η… ανταπόκριση!

Η «Λενιώ» και η «Θεοδοσία» βάφονται στο καμαρίνι έξω από το γκρεμό και η Μαρία κάνει αποκαλύψεις πάντα με το δικό της γνωστό ύφος!

Δείτε το βίντεο
View this post on Instagram

❥︎ Επεισόδιο 105 Η μοιραία συνάντηση που βάφτηκε με αίμα! Συγκλονιστική σκηνή! Συγχαρητήρια σε όλη την παραγωγή για αυτό το αποτέλεσμα!👏🐝 . Περίμενα να δω αυτή την σκηνή εδώ και 10-15 μέρες περίπου... Προσπαθούσα να φανταστώ τον διάλογο και τον τρόπο που θα γυριζόταν αυτή η σκηνή και ένα πράγμα έχω να πω.... Είναι πολύ καλύτερη από ότι την φανταζόμουν!!!🎬🐝 . @marika.kitsou.official @hillafameli @dimitris.gkotsopoulos.official #agriesmelisses🐝 #agriesmelissesant1 #agriesmelisses #ant1tv #saveπρωταγωνιστοζευγαρο #elenilampros #teamlamprosleniw #teamlabrosleniw #mariakitsou #mariakitsoufans #dimitrisgkotsopoulos

A post shared by 𝑬𝒍𝒆𝒏𝒊~𝑳𝒂𝒎𝒑𝒓𝒐𝒔 (@eleni.lampros.lovers) on